maandag 14 april 2014

Kawaii Tekenen!


Ik wil wel graag jullie leren hoe ík teken, natuurlijk hoeft het niet perse zo, maar zo doe ik het.


Tekenstijl
Ik teken in de tekenstijl ''Kawaii'' veel mensen vinden het op Manga stijl lijken, maar toch is het anders, want Kawaii is veel schattiger en het zijn kleuren die in het algemeen niet kunnen. De poppetjes van Kawaii zijn ook vaak wat dikker.
Het boek wat ik gebruik heet '''Superschattige Manga Figuurtjes Tekenen,''




Zoals altijd begin je met een hoofd te tekenen, het moet echt een perfect rondje zijn dus daarom gebruik ik altijd een glas. Onder dat rondje maak je nog een stukje zodat de wangen dikker lijker.

Je hebt als het goed is nu de wangen heel erg dik, in die wangen maak je hele grote ogen, met een soort eyeliner-wing. Onder die ogen kleur je met roze wangetjes. Zelf maak ik aan het einde ook alles zwart met permanente stift zodat het er nog beter uit ziet. Hier een paar voorbeelden hoe ik teken :).
Dit is een gothic, ze is helemaal wit, je hoeft niet perse deze kleuren te hebben maar wel donkere kleuren. Ik schrijf altijd tekstjes bij mijn tekeningen dus daarom Be Strong .Door de lok word de Kawaii heel stoer.




 Hier heb ik juist een heel ander iemand getekend, echt een types Chinees meisje, aan het begin had ik een heel groot hoofd getekend, drie vierde van het hoofd zit vol haar met Kawaii, dus daarom moet je ook groot beginnen.









Ik heb hier in de ogen een sterretje getekend, daardoor word het schattig!
                                                                                                                                                                    
Dit poppetje vond ik heel leuk om te tekenen, ik tekende veel strikjes zodat het heel gedetailleerd is.

Ik hoop dat jullie hier veel aan hadden, misschien tot te volgende keer! XOXO LARA